Cultuur meten? Gebruik onze cultuurscan

Als je de transformatie bij de Belastingdienst bijvoorbeeld wilt aanpakken moet je allereerst inzicht hebben in de huidige cultuur. Dat betekent dat je die moet kunnen meten en dat je er met elkaar over moet kunnen praten in objectieve termen. Hoe doe je dat?

Lees verder!

Transformatie Unilever: succes of mislukking?

Hoe kun je je producten, diensten en gehele organisatie duurzaam organiseren? Jeroen Smit schreef het boek Het grote gevecht over de Nederlander Paul Polman, oud-ceo van Unilever. Polman lukte het niet om die duurzame transformatie te creëren. Hoe kwam dat en hoe dan wel?

Lees verder!

Interview met Mattijs ten Brink, scheidend CEO van Transavia

Mattijs ten Brink heeft aangekondigd dat hij als CEO Transavia deze maand gaat verlaten en bij Sunweb gaat werken. People Change bedankt hem voor de samenwerking en wenst hem veel succes in zijn nieuwe baan.

Kijk hier naar het interview met Mattijs ten Brink hoe hij de People Change Scan gebruikt om de transformatie bij Transavia te realiseren.

Lees verder!

Hoe professionaliseer je een familiebedrijf?

Na 25 jaar vindt hij het tijd om zijn familiebedrijf te professionaliseren. Gert van Houten ziet geen groeimogelijkheden meer, maar hij wil wel de organisatie verbeteren, moderniseren en professionaliseren. Hoe professionaliseer je een familiebedrijf?

Lees verder!

Scoren onder druk

Na negen jaar wordt HC Bloemendaal weer landskampioen onder leiding van coach Michel van den Heuvel. Eerder bracht hij Oranje Zwart naar structureel succes. Hoe realiseerde hij dat en wat was de bijdrage van de People Change Scan?

Lees verder!

Afscheid van Transavia: een nieuwe toekomst

Daan Noordeloos neemt afscheid van Transavia en zet zijn werk bij Transavia deels voort vanuit People Change. Ter gelegenheid daarvan geeft hij met Transavia-CEO Mattijs ten Brink een workshop aan oude en nieuwe relaties over wat hen bindt met elkaar en met Transavia. Een toekomstverkenning.

Lees verder!
thank you and goodbye

People Change Scan biedt handvatten voor verandertrajecten

Adviesbureau People Change heeft een tool en methodiek ontwikkeld die helpt bij het voorbereiden en monitoren van verandertrajecten en het coachen van medewerkers in hun ontwikkeling. De zogeheten People Change Scan ondersteunt bedrijven onder meer bij het beter begrijpen van de organisatie, teams en medewerkers en het op maat maken van verandertrajecten, het in kaart brengen van benodigde ontwikkelingen in de waardensystemen/‘mindsets’ en verandervaardigheden van medewerkers en het opstellen van verdere veranderplannen.

Lees verder!